Bellypaint Friesland

In blijde verwachting? Van harte gefeliciteerd!

Bellypainting is een buikschildering op jou zwangere buik! Deze fantastische ervaring is een blijvende herinnering aan je zwangerschap. In de meeste gevallen reageert de baby op de penseelstreken wat deze ervaring nog extra bijzonder maakt!

In samenwerking met fotograaf Jorn Idzerda is het mogelijk om deze unieke ervaring vast te laten leggen.

De bellypaint kan ook worden gebruikt voor het geboortekaartje of een mooie vergrote afbeelding voor op de kinderkamer.

In overleg met de aanstaande ouders maak ik een ontwerp. Bijna alles is mogelijk, wilt u het ontwerp in de stijl van een bepaald onderwerp of naar eigen creatieve inbreng? Samen komen we er altijd uit!

Er word uitsluitend gewerkt met professionele materialen op waterbasis welke niet schadelijk zijn voor de huid. De bellypaint kan gemakkelijk worden verwijderd met water en zeep.

Ik kom graag bij u langs, bij mij thuis is ook mogelijk.

Kijk ook eens op mijn Facebookpagina voor de laatste bellypaint opdrachten die ik heb mogen doen: www.facebook.com/bellypaint-friesland

Organiseer jij voor je zwangere vriendin of zus een babyshower dan is het mogelijk om tijdens deze bijzondere dag een bellypaint uit te voeren. Het is ook mogelijk om een bellypaint te verzorgen tijdens een babyshower. Inclusief fotoshoot leggen jullie de gehele dag vast met prachtige foto’s.

Tarieven:

Bellypaint € 50.- (incl. Btw en materiaalkosten)
Bellypaint + fotoshoot, € 100.- (incl. Btw en materiaalkosten) [/table]

* Alle bedragen zijn indien anders aangegeven, exclusief BTW, materiaalkosten en reiskosten.